WONINGBOUW

Op het moment dat u een huis laat bouwen wilt u natuurlijk dat dit voelt als een thuis. Met deze instelling realiseert Ropa Bouw woningen. Mensen willen een woning waar ze gelukkig in zijn (vaak voor een langere tijd). Met wie u nu in huis woont, alleen of met uw gezin, het is belangrijk dat u blij bent met de woning. Ropa bouw helpt u met uw wensen voor het eindproduct te verwezenlijken. We werken dan ook samen met u zodat u niet buiten het proces wordt gelaten. Wij zijn benieuwd wat uw woonwensen zijn!

MOGELIJKHEDEN

Samen met u maken we van uw (nieuwe) huis een thuis. Een thuis waarin u al uw wensen terug ziet en jarenlang plezier van heeft. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen doen naast het bouwen van woningen? Wij houden ons verder bezig met het bouwen van utiliteiten en villa’s. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende projecten en woningborg.

OFFERTE

Nadat we volledig op de hoogte zijn van uw persoonlijke wensen en eisen kunnen we u een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. In deze offerte worden kosten, tijdsduur en kwaliteit vermeld. Doordat de planning, werkvoorbereidingen en uitvoeringen op locatie effectief en efficiƫnt gecombineerd worden, kunnen wij op economische en systematische wijze uw persoonlijke eisen en wensen tegemoet komen.

Woningbouw

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.