WERKWIJZE ROPA BOUW

Wij gaan te allen tijde zorgvuldig en nauwkeurig te werk bij het voorbereiden en uitvoeren van onze taken. Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatieve en klantgerichte aanpak en staat veiligheid altijd voorop. Bij ons geen moeilijke situaties met meerdere aanspreekpunten, wij zijn uw aanspreekpunt gedurende het hele proces!

UW AANSPREEKPUNT VAN A TOT Z

Uw wensen staan centraal. Maak daarom uw wensen kenbaar tijdens het eerste gesprek. Hierbij gaan we samen met u rond de tafel om te bespreken wat u precies van ons verwacht en hoe wij daarbij te werk gaan. Welke materialen wilt u het liefst? Wat zijn de afmetingen? En heeft u nog andere wensen waar wij rekening mee kunnen houden? Naar aanleiding van dit gesprek schetsen wij een ontwerp en geven daarbij aan hoe lang het proces zal gaan duren.

Daarna is het tijd voor ons om aan de slag te gaan met uw opdracht. Tijdens de uitvoering houden wij u constant op de hoogte van alles omtrent de gang van zaken. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en of er eventuele problemen voorkomen. Samen met u zoeken wij de beste oplossing als er eventuele problemen ontstaan. Zo zorgen wij ervoor dat het eindresultaat ten allen tijde naar uw wens is.

Na de levering van het project zullen we nog in een gesprek met u bespreken hoe het is bevallen. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres: tijdens dit gesprek vertellen wij u alles over onderhoud en wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied.

WONINGBOUW

UTILITEITSBOUW

VILLABOUW

PROJECTEN

WONINGBORG

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.