VILLABOUW

Voor villabouw bent u bij Ropa Bouw aan het juiste adres. Uw eigen luxe villa bouwen.. ziet u het al voor u? Een stijlvolle oprijlaan, een dubbele voordeur, een grote loungehoek, openslaande tuindeuren naar het terras en een echte woonkeuken. Waar u ook van droomt, houdt u vooral niet in. Want u droomhuis realiseren, dat is waar het om draait als wij uw villa bouwen. Wij beschikken over professionals op ieder gebied. Uw villa rusten wij uit met de modernste en energiebesparende technieken.

MOGELIJKHEDEN

Wanneer u de beslissing hebt genomen om uw eigen villa te laten bouwen door Ropa Bouw, dan kan u gaan bedenken hoe uw villa eruit moeten komen te zien. U kunt bijvoorbeeld een woning kiezen uit de catalogus of door ons een persoonlijk ontwerp voor u op maat laten maken. Wanneer u voor een cataloguswoning kies, heeft u natuurlijk ook alle vrijheid in het bepalen van de afmetingen, indeling en afwerking van uw villa. Het blijft tenslotte uw woning. Wij van Ropa Bouw vinden het belangrijk dat zowel wij als u betrokken bent bij het ontwerp van uw woning todat u de sleutel in ontvangst neemt. Wij proberen voor u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wij zorgen voor de bouwtekeningen, berekeningen en wij vragen alle benodigde vergunningen aan. Op deze manier hoeft u zich alleen druk te maken over de inrichting van uw nieuwe woning. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen doen naast het bouwen en realiseren van villa’s? Wij houden ons verder bezig met het bouwen van woningen en utiliteiten. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende projecten en woningborg.

OFFERTE

Wanneer we op de hoogte zijn van uw wensen en eisen kunnen we u een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. In deze offerte worden kosten, tijdsduur en kwaliteit vermeld. Doordat de planning, werkvoorbereidingen en uitvoeringen op locatie effectief en efficiƫnt gecombineerd worden, kunnen wij op economische en systematische wijze uw persoonlijke eisen en wensen tegemoet komen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.