UTILITEITSBOUW

Ropa Bouw is naast het bouwen van woningen ook gespecialiseerd in het bouwen, realiseren, renoveren en verbouwen van verschillende utiliteiten. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld kantoren, werkplaatsen, bedrijfsgebouwen en nog veel meer. Net als bij woningen worden deze gebouwen volledig in professionele handen genomen. Ook staan weer uw wensen voorop. Denkt u er hierbij ook aan gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en dat een werkpand bovenal net een visitekaartje kan zijn. Ook zorgen wij er samen met u voor dat de kosten zo geminimaliseerd worden, zodat u deze weer verder kan investeren in uw zaak.

MOGELIJKHEDEN

Wanneer u kiest voor utiliteitsbouw door Ropa Bouw kunnen wij u volledig ontzorgen zodat u zich kunt blijven focussen op uw onderneming. Wij zullen u adviseren en informeren tijdens alle vorderingen die spelen rondom de (nieuwe) utiliteitsbouw. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, het kiezen van een locatie, een ontwerp, het realiseren of de nazorg. Ropa Bouw neemt voor u de zorg uit handen voor het hele bouwtraject inclusief ontwerp. Samen met u zullen we de mogelijkheden en uw wensen bespreken en adviseren we u eventueel ook bij de financiering van de bouw. Hierdoor kunnen wij in een korte tijd de gehele vestiging in kaart brengen. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen doen naast het bouwen en realiseren van utiliteiten? Wij houden ons verder bezig met het bouwen van woningen en villa’s. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende projecten en woningborg.

OFFERTE

Nadat we op de hoogte zijn van uw wensen en eisen kunnen we u een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. In deze offerte worden kosten, tijdsduur en kwaliteit vermeld. Doordat de planning, werkvoorbereidingen en uitvoeringen op locatie effectief en efficiënt gecombineerd worden, kunnen wij op economische en systematische wijze uw persoonlijke eisen en wensen tegemoet komen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.