TIMMERWERKEN

Een van de vele particuliere bouwservices die Ropa Bouw aanbiedt zijn timmerwerken. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat prachtige timmerwerken levert voor bijvoorbeeld een trap, kast of zelfs aanbouw bent u hier zeker aan het juiste adres.

MOGELIJKHEDEN

Uiteraard kunt u ons inzetten voor klein timmerwerk in- en rondom uw woning. Maar vooral zijn wij gespecialiseerd in grote timmerwerken. Denkt u hierbij aan veranda’s, tuinhuisjes, schuren, op maat gemaakte kozijnen en nog veel meer. Wij kunnen u adviseren in de mogelijkheden die van toepassing zijn op uw project. Maak uw wensen kenbaar zodat wij samen met u uw wensen ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Naast het realiseren van timmerwerken kan Ropa Bouw nog meer voor u doen wat betreft particuliere bouwservices. Wij houden ons ook nog bezig met aan- en verbouw, onderhoud, renovatie en alles wat u verder nog kunt bedenken.

FUNCTIONALITEIT EN KARAKTER

Er zijn twee vlakken die met elkaar samenhangen, en beiden erg belangrijk zijn voor uw pand. Dit zijn functionaliteit en karakter. Wij kijken niet alleen naar de functionaliteit van de  verschillende ruimten maar ook naar esthetiek en de indelingen van de timmerwerken. Het karakter van de ontwerpen moet natuurlijk aansluiten bij de stijl van uw pand of woning. Zo kunt u de verschillende ruimten zo efficiënt mogelijk opvullen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.