ROPA FLEX – KOM WERKEN IN DE BOUW!

Op zoek naar een uitdaging in de bouw? Wij zijn altijd opzoek naar vakkrachten en leerlingen! Wij helpen onze aannemers aan betrouwbare vakmensen. Je bent werkzaam bij Ropa Bouw of één van onze aannemers waar wij nauw mee samen werken.

STARTER IN DE BOUW

Voor meerdere aannemers zijn wij op zoek naar starters die klaar zijn voor hun eerste fulltime baan in de branche. Ben jij bijna klaar met je opleiding en ben je op zoek naar de eerste stap in je loopbaancarrière? Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en je krijgt steeds meer verantwoordelijkheid. Wij hebben ervaring met starters in de bouw en kunnen hierin de juiste begeleiding bieden.

VAKKRACHTEN

Ben je als echte vakkracht op zoek naar een interessante en uitdagende functie op mooie bouwprojecten? Wij bieden altijd een functie gerelateerd salaris met goede secundaire voorwaarden!

MEER OVER ONS

Bij ons op de bouw is geen enkele dag hetzelfde. Wij zijn door heel Nederland actief. Je ontvangt veel vrijheid en zelfstandigheid binnen de kaders die je gegeven worden. Wij houden ons bezig met zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Ropa Bouw (en samenwerkende partijen) kent een informele sfeer en cultuur, waar samenwerken voorop staat. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en er is zeker ruimte om te luisteren naar ideeën vanuit de medewerkers.

Ropa Flex helpt je aan een baan in de bouw!