PROJECTONTWIKKELING

Ontwikkelen. Dat doen wij graag samen met u. Bij ontwikkeling van projecten komt veel meer kijken dan een woning op een stuk grond zetten. Ropa Bouw werkt mee aan doordachte concepten die goed in de omgeving passen. Met Ropa Bouw haalt u een creatieve en betrokken partner op het gebied van projectontwikkeling in huis. Door slimme oplossingen voor zakelijke en particuliere huisvesting is Ropa Bouw uw duurzame en innovatieve partner die de klant altijd centraal stelt.

OPLOSSINGEN EN MOGELIJKHEDEN

Wij denken in oplossingen en mogelijkheden, met uw wens of droom als uitgangspunt. Bij ons komen stenen tot leven, dankzij onze kennis, ervaring, kracht en flexibiliteit. Wij voelen ons betrokken bij uw project, groot of klein! Wij baseren onze concepten op de toekomstige bewoner en samen met u willen we graag mooie projecten ontwikkelen. U verrassen met onze visie, kansen laten zien en u inspireren met duurzame oplossingen. Bij een ontwikkeltraject komt veel kijken. Niet iedere opdrachtgever kan dit proces overzien, door tijdgebrek bijvoorbeeld. Ons team neemt graag het initiatief en ontzorgt u daarmee maximaal tijdens het ontwikkeltraject. Met een full service aanpak die bestaat uit projectontwikkeling, bouw, renovatie en onderhoud, bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

OFFERTE

Wanneer we op de hoogte zijn van uw wensen en eisen kunnen we u een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. In deze offerte worden kosten, tijdsduur en kwaliteit vermeld. Doordat de planning, werkvoorbereidingen en uitvoeringen op locatie effectief en efficiƫnt gecombineerd worden, kunnen wij op economische en systematische wijze uw persoonlijke eisen en wensen tegemoet komen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.