ONDERHOUD

Het is belangrijk dat u regelmatig uw woning onderhoudt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderwerk en de kozijnen, maar ook het gevel-en metselwerk. Als u uw woning niet eens in de zoveel tijd laten inspecteren en onderhouden (waar nodig) door een professional, riskeert u blijvende schade en daarmee waardedaling. Scheurvorming en vochtproblemen maken uw woning niet bepaald comfortabeler. Kortom: laat uw woning inspecteren en onderhouden door Ropa bouw, een professional met vele jaren ervaring in de bouw.

WAAR LETTEN WE OP?

Er zijn veel verschillende componenten te vinden in en aan het huis die regelmatig onderhouden moeten worden. Het is dan ook verstandig om zo snel mogelijk onderhoud te laten doen, omdat anders de kans bestaat dat veel elementen schade hebben opgelopen en allemaal gerepareerd of vervangen moeten worden. Dat willen we natuurlijk niet hebben! Daarom letten wij tijdens onze inspectie voor de onderhoudswerkzaamheden onder andere op:

  • Daken: zijn de dakpannen nog heel en in goede staat? Sluiten de dakdelen goed op elkaar aan? Is er mos of algengroei te vinden?
  • Gevel- en metselwerk: zien uw bakstenen er nog mooi uit, zonder vervuiling zoals mos of algen? Is het voegwerk nog hard genoeg? Zijn er gaten of andere onbedoelde ventilatie te vinden? Dan is het slim om deze problemen zo snel mogelijk op te laten lossen om een torenhoge energierekening te voorkomen.
  • Kozijnen, schilderwerk en houtrot: schadevorming aan uw kozijnen en schilderwerk zien er niet mooi uit en kunnen het aanzicht van uw woning flink naar beneden halen.
  • Andere problemen: denk hierbij aan scheurvorming, vochtproblemen en ventilatieproblemen. Deze problemen kunnen zorgen voor veel schade mits deze op tijd verholpen worden.

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.