AAN- EN VERBOUW

Heeft u het gevoel dat u ruimte tekort heeft? Een aanbouw of een verbouwing van de huidige indeling van uw huis kan dan een oplossing zijn. Het realiseren van extra ruimte door middel van een aanbouw of verbouwing kan ervoor zorgen dat u niet alleen meer ruimte hebt, maar bijvoorbeeld ook meer lichtinval. Het verbouwen van uw woning of het plaatsen van een aanbouw is echter wel een belangrijke maar lastige beslissing. Ropa Bouw helpt u graag bij alles wat met de aan- en/of verbouw van uw woning te maken heeft.

HET PROCES

Het laten realiseren van een aanbouw of andere verbouwing is een hele investering en kan zeer stressvol zijn. Ropa Bouw staat u bij tijdens het gehele proces. Zo gaan wij eerst met u rond de tafel over uw wensen. Liever een aanbouw of een andere verbouwing? Wat zullen de afmetingen worden? Waar wilt u de aanbouw voor gebruiken?

Aan de hand van uw antwoorden op deze vragen maken wij een ontwerp op maat en stellen een vrijblijvende offerte op. In deze offerte worden onder andere de kosten en tijdsduur vermeld. De planning en voorbereidingen voor de werkzaamheden worden efficiënt met de uitvoering gecoördineerd, waardoor wij zo snel mogelijk de verbouwing kunnen aanleveren. Uw wensen staan hierbij voorop.

Tijdens de verbouwing zijn wij transparant over de gang van zaken en houden wij u continu op de hoogte over eventuele problemen.  Ook zorgen wij ervoor dat eventuele vergunningen (wanneer de aanbouw een afmeting heeft vanaf 5m) worden geregeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw aanbouw!

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem gerust een kijkje op onze website om te kijken wat Ropa Bouw voor u kan betekenen.

Direct contact? Mail naar info@ropabouw.com, bel naar 06-15227818 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.